Eumer Finland Oy on merikarvialainen perheyritys. Eumer kehittää, valmistaa ja maahantuo kalastustarvikkeita kalastuksen eri osa-alueille. Eumer tunnetaan innovatiivisena yrityksenä, joka kehittää ja luo uusia kalastustuotteita ja -tekniikoita, joiden avulla halutaan innostaa nuoria sekä jo kokeneita konkareita enemmän luontoon ja kalavesien ääreen. Yrityksen asiakkaat ovat kalastajat kotimaasta ja ympärimaailmaa, kotimaiset ja kansainväliset kalastusliikkeet ja tukkurit, joita palvellaan päätoimipisteestä Merikarvialta Satakunnasta. Eumer vie tuotteitaan yli 20 maahan. Tuotteiden lisäksi Eumer järjestää suosittuja kokous- ja kalastusmatkailupalveluja ja opastettuja kalastuskursseja Eumer Fishing Centerissä kalaisien vesien ääressä. Eumer tunnetaan persoonallisista Some-videoistaan, joiden avulla avataan kalastusken ja luonnon monimuotoisuutta, opetetaan kalastusvinkkejä ja tuodaan hyvää fiilistä ihmisten näyttöpäätteille. Tämän työn tuloksena Eumerin tiimi aktivoi erityisesti nuorison innostusta raittiiseen ilmaan ja kalavesille. Eumerille on tärkeää saada pidettyä kotikylän valoja päällä ja tarjota työtä oman kylän väelle. Eumerin toiminnasta vastaa upea tiimi ja yritykselle henkilöstön hyvinvointi on elintärkeä. Eumerin tärkein voimavara on iloinen ja hyvinvoiva henkilöstö sekä upeat asiakkaat.

Eumer syntyi intohimosta kalastukseen 

Vuonna 2007 veljekset Jaakko ja Olli Ojamo perustivat kalastustarvikkeiden ympärille yrityksen Eumer Finland Oy. Yrityksen tarina sen sijaan alkoi jo aiemmilta vuosikymmeniltä, kun veljekset pikkupoikina sorvasivat putkiperhoja omaan käyttöön ja hieman myöhemmin kehittivät Spintube -heittoperhot! 

Alusta asti uuden luominen, testaaminen ja jatkuva parantaminen ovat olleet veljeksille intohimo ja yhä edelleen yrityksen omat tuotteet ovat spesiaaleja, suunniteltu ja tehty Suomessa. Lisäksi he ovat onnistuneet solmimaan loistavia kumppanuussopimuksia kansainvälisten kalastustarvike-brändien kanssa. Näistä sopimuksista on syntynyt entistä laajempi tuotevalikoima palvelemaan asiakkaitamme. Veljekset huomasivat, että eivät ole mitään ruudin keksijöitä ja alkoivat palkata itseään viisaampia töihin. Tämä liikku mahdollistaa Eumerin toiminnan nykyisessä laajuudessaan. Veljekset ovat mukana aktiivisesti operatiivisessa toiminnassa päivittäin, mutta ovat saaneet luotua ympärilleen unelmatiimin, jota ilman homma ei olisi nykyisellään. Suuri kiitos upealle henkilöstölle!

Pikkuhiljaa pihapiirin palvelut Merikarvialla ovat täydentyneet, kalastustarvikkeiden lisäksi Eumer Finland Oy tarjoaa elämyksiä kokouspäivien ja kalastumatkojen merkeissä niin Merikarvianjoella kuin kivenheiton päässä olevalla merellä ja järvelläkin. Miltä kuulostaisi kokoustauko raittissa ulkoilmassa, kalastuksen uusiin tuuliin tutustuen ja illan päätteeksi saunan lämmittäminen porukallenne? 

Ota yhteyttä, niin räätälöidään teille sopiva paketti!