Eumer Finland Oy on johtavia kalastustoimijoita Suomessa. Eumer valmistaa ja kehittää kalastustarvikkeita kalastuksen eri osa-alueille. Eumer tunnetaan innovatiivisena yrityksenä ja siitä kertoo mm. Eumerin Spintube –heittoperhojen kansainvälinen menestys. Kolmena vuonna Eumerin SpinTube -heittoperho on voittanut tuoteinnovatiivi -kilpailussa kulta- ja hopeamitalin Euroopan suurimmilla ammattilaismessuilla. Oman tuotannon lisäksi Eumer maahantuo ja myy kansainvälisesti tunnettuja kalastusbrändejä, kuten Airflo ja  Mikado. Yrityksen asiakkaat ovat kotimaisia ja kansainvälisiä kalastusalan toimijoita ja tukkureita, joita palvellaan päätoimipisteestä Merikarvialta Satakunnasta. Eumer vie tuotteitaan yli 20 maahan. Tuotteiden lisäksi Eumer järjestää suosittuja kalastusmatkailupalveluja ja opastettuja kalastuskursseja kalaisan Merikarvianjoen päälle rakennetussa Eumer Fishing Centerissä.

Eumer SpinTube -heittoperhot ovat Suomessa suunniteltuja ja käsityönä tehtyjä vieheitä hauen, ahvenen, kuhan, kirjolohen ja taimenen vapakalastukseen. Kyseisellä viehetyypillä kalastetaan yksinkertaisesti tavallisella virvelillä heittäen, eikä varsinaisilla perhokalastuksen erikoisvälineillä. 

Eumer syntyi intohimosta kalastukseen 

Vuonna 2007 veljekset Jaakko ja Olli Ojamo perustivat kalastustarvikkeiden ympärille yrityksen Eumer Finland Oy. Yrityksen tarina sen sijaan alkoi jo aiemmilta vuosikymmeniltä, kun veljekset pikkupoikina sorvasivat putkiperhoja omaan käyttöön ja hieman myöhemmin kehittivät heittoperhot! 

Alusta asti uuden luominen, testaaminen ja jatkuva parantaminen ovat olleet veljeksille intohimo ja yhä edelleen yrityksen omat tuotteet ovat spesiaaleja, suunniteltu ja tehty Suomessa. Lisäksi he ovat onnistuneet solmimaan loistavia kumppanuussopimuksia suurten kalastustarviketalojen, kuten Mikadon ja Airflon kanssa. Näistä sopimuksista on syntynyt entistä laajempi tuotevalikoima palvelemaan asiakkaitamme. 

Pikkuhiljaa pihapiirin palvelut ovat täydentyneet, kalastustarvikkeiden lisäksi Eumer Finland Oy tarjoaa elämyksiä kokouspäivien ja kalastumatkojen merkeissä niin Merikarvianjoella kuin kivenheiton päässä olevalla merellä ja järvelläkin. Miltä kuulostaisi kokoustauko raittissa ulkoilmassa, kalastuksen uusiin tuuliin tutustuen ja illan päätteeksi saunan lämmittäminen porukallenne? 

Ota yhteyttä, niin räätälöidään teille sopiva paketti!