Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Kokoukset

Miksipä ette lähtisi välillä vähän upeampaan ympäristöön kokoustamaan?! Meiltä voitte varata toimivat kokoustilat mahtavissa maisemissa. Koska kukaan ei jaksa kokoustaa tyhjin vatsoin, niin voitte tilata meiltä myös herkullista ruokaa toiveidenne mukaan.

Kokouksen yhteyteen voitte varata halutessanne monenlaista aktiviteettia. Kuten kaikki tiedämme, niin raskaampi virallinen osuus vaatii vastapainoksi jotain virkistävää ja rentouttavaa.
Päivän päätteeksi on mukavaa siirtyä nauttimaan poreista ja lämpöisistä löylyistä upeiden maisemien ääreen. Koska Merikarvialla on niin mukavaa, niin saatatte haluta viipyä hiukan pidempään. Tätä varten meiltä löytyy majoitusta moneen lähtöön.
Ottakaahan siis rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan teille täydellinen kokoustilaisuus Merikarvian uskomattoman upean luonnon keskellä.