Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!


Virvelisetin keväthuolto ja kuitusiiman vaihto


Valmistaudu uuteen avovesikauteen kalastusvälineiden keväthuollolla ja siiman vaihdolla! 15 minuutin työllä säästät aikaa ja rahaa! Videolla lisäksi esittelyssä uusi kippihaavi ja vinkit maailman helpoimpaan tapaan vaihtaa kuitusiima virveliin.

Kevät on tullut ja avovesikausi alkaa. Kalastusvälineet on hyvä tarkistaa ja huoltaa tulevalle kaudelle. Pienellä työllä teet harrastuksesta mukavan ja välineistä pitkäikäisemmät. Alla muistilista helpottamaan hommaa.

1. Tarkista vavan kunto ja erityisesti kärkirengas. Vaihda kärkirengas tarvittaessa.
2. Tarkista kelan toimivuus. Kiristä kelan ruuvit, putsaa ja öljyä tarvittaessa.
3. Tarkista siiman määrä/kunto. Vaihda tarvittaessa.
4. Pakkaa viehelaukku kuntoon. Kuljeta mukana vain niitä tarvikkeita, joita tarvitset.
5. Panosta haaviin ja tee kalan saamisesta helpompaa.
6. Kuljeta ja säilytä virvelisetit vapalaukussa.


Vinkin tuotteet

Lisää vinkin tuotteet koriin!
Tsekkaa tuoreimmat tuotoksemme

Eräs keino saada ihmiset liikkeelle on neuvoa ja opastaa, tehdä kalastuksen oppimisesta ja välineiden hankinnasta helpompaa. Tätä varten meillä on tehty rutkasti töitä myös Some-kanavilla. Sen lisäksi, että tällä sivustolla on vinkkivideoita, niin löydät aivan älyttömästi meidän videoitamme YouTubesta ja myös muilta some-kanavilta. Laitahan ne siis seurantaan ja nappaa sieltä parhaat vinkit ja neuvot itsellesi.

Tästä osiosta löydät aina meidän tuoreimmat tuotokset. Tavoitehan kuitenkin oli ylös, ulos ja luonnosta nauttimaan, joten muistathan tehdä sitäkin kaiken sometuksen keskellä!Eumerin tuotteet on suunniteltu helpottamaan arkea

"Kalastuksen pitää olla helppoa ja kivaa!" Me halutaan, että ihmiset innostuis entistä enemmän liikkumaan luonnossa ja raittiissa ilmassa. Kalastus on yksi mainioimmista ulkoilmaharrastuksista, tai meidän mielestä se ainakin on. Koska meidän tavoite tosiaan on saada kaikki ylös, ulos ja nauttimaan luonnosta, niin me myös teemme kaikkemme sen eteen, että tavoitteemme täyttyisi.

Eumeria ei perustettu vahingossa veden ääreen. Olishan se nyt jokseenkin hölmöä perustaa kalastusalan firma jonnekin metsän keskelle tai ihmeellistä luontoa mainostava firma keskelle kaupungin hälinää. Lisäksi tämä sijainti on tärkeä myös meidän tuotetestauksen kannalta. Kaikki Eumerin tuotteet testataan useampaan kertaan jo suunnitteluvaiheessa ja vesihän on aika oleellinen osatekijä kalastustuotteiden testauksessa. Aivan kaikki meidän tuotteistamme on siis kalastusoppaidemme testaamia. Näitä testauksia suoritetaan Merikarvian lisäksi ympäri Suomen eri olosuhteissa sekä myös muiden maiden kalavesissä. Koska me käytetään omia tuotteita myös asiakaskeikoilla, niin todellisia testaustunteja tuotteille kertyy vähintään tuhansia, ehkä jopa kymmeniätuhansia sekä oppaiden että asiakkaiden toimesta. 

Lue lisää


Kalastusoppaat suosittelevat näitä