Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!


Pilkkisetin valinta


Haluamme helpottaa elämistäsi ja säästää sinun aikaasi pilkkivesille!

Pilkkisetti valitaan pilkin koon/painon ja pyydettävän kalalajin koon mukaan. Jos pyydät arkoja ahvenia, särkikaloja ja oikukkaita siikoja mormyskalla sekä pienillä pilkeillä/jigeillä, kannattaa valita herkkäkärkinen ja kevyt pilkkisetti. Siimanvahvuus morrilla ja pienillä pilkeillä kalastaessa saisi olla 0.10 - 0.20 mm. Jos pyydät ahvenia ja muita kaloja käyttäen siiman päässä pieniä pystypilkkejä, tasureita ja jigejä, kannattaa valita perus pilkkisetti, jonka siiman paksuus olisi 0.14 - 0.20 mm. Jos mielit siiman päähän kuhaa, jalokalaa ja isompia ahvenia ja käytät painavampia pilkkejä kannattaa valita vähän järeämpi pilkkisetti. Järeämmän pilkkisetin siima saisi olla 0.20 - 0.30 mm paksua monofiilia.

Yhdellä pilkkisetillä pärjää mukavasti, mutta jos sinulla on matkassa useampi pilkkisetti, niin pilkin vaihto kesken kalastuksen on helpompaa ja nopeampaa. Joskus päivän tehokkain kalastusmuoto on se, että toisella pilkillä houkutellaan ja lennossa vaihdetaan pilkki, johon kala nappaa.????  Ohesta löydät erilaiset pilkkisetti vaihtoehdot:


Vinkin tuotteet

Lisää vinkin tuotteet koriin!

Eumer Fishing
 • ahvenen, kuhan ja jalokalojen pilkintään


Eumer Fishing
 • lasikuitukärjellä
 • 0,20 mm siima ja viehelukko


Eumer Fishing
 • lasikuitukärjellä
 • 0,30 mm siima ja viehelukko


Eumer Fishing
 • setti kuhan pilkintään
 • Tiera 8 cm jigipilkkejä 2 kpl, 0,30 mm siiman ja pikalukon


Eumer Fishing
 • ahvenelle, kirjolohelle
 • Tiera 6 cm jigipilkkejä 2 kpl, 0,20 mm siiman ja pikalukon


Eumer Fishing
 • Lasikuitukärki
 • 0,18 mm siima ja pikalukko


Eumer Fishing
 • setti kuhan pilkintään
 • sis. 0,20 mm siiman, viehelukon ja Jasu pystypilkin


Eumer Fishing
 • ahvenen ja siian pilkkimiseen
 • sis. 0,14 mm siiman, viehelukon ja morrin
 • vavassa herkkä filmikärki


Eumer Fishing

Ahvenen ja siian pilkkimiseenEumer Fishing

Ahvenen ja siian pilkkimiseen


Tsekkaa tuoreimmat tuotoksemme

Eräs keino saada ihmiset liikkeelle on neuvoa ja opastaa, tehdä kalastuksen oppimisesta ja välineiden hankinnasta helpompaa. Tätä varten meillä on tehty rutkasti töitä myös Some-kanavilla. Sen lisäksi, että tällä sivustolla on vinkkivideoita, niin löydät aivan älyttömästi meidän videoitamme YouTubesta ja myös muilta some-kanavilta. Laitahan ne siis seurantaan ja nappaa sieltä parhaat vinkit ja neuvot itsellesi.

Tästä osiosta löydät aina meidän tuoreimmat tuotokset. Tavoitehan kuitenkin oli ylös, ulos ja luonnosta nauttimaan, joten muistathan tehdä sitäkin kaiken sometuksen keskellä!Eumerin tuotteet on suunniteltu helpottamaan arkea

"Kalastuksen pitää olla helppoa ja kivaa!" Me halutaan, että ihmiset innostuis entistä enemmän liikkumaan luonnossa ja raittiissa ilmassa. Kalastus on yksi mainioimmista ulkoilmaharrastuksista, tai meidän mielestä se ainakin on. Koska meidän tavoite tosiaan on saada kaikki ylös, ulos ja nauttimaan luonnosta, niin me myös teemme kaikkemme sen eteen, että tavoitteemme täyttyisi.

Eumeria ei perustettu vahingossa veden ääreen. Olishan se nyt jokseenkin hölmöä perustaa kalastusalan firma jonnekin metsän keskelle tai ihmeellistä luontoa mainostava firma keskelle kaupungin hälinää. Lisäksi tämä sijainti on tärkeä myös meidän tuotetestauksen kannalta. Kaikki Eumerin tuotteet testataan useampaan kertaan jo suunnitteluvaiheessa ja vesihän on aika oleellinen osatekijä kalastustuotteiden testauksessa. Aivan kaikki meidän tuotteistamme on siis kalastusoppaidemme testaamia. Näitä testauksia suoritetaan Merikarvian lisäksi ympäri Suomen eri olosuhteissa sekä myös muiden maiden kalavesissä. Koska me käytetään omia tuotteita myös asiakaskeikoilla, niin todellisia testaustunteja tuotteille kertyy vähintään tuhansia, ehkä jopa kymmeniätuhansia sekä oppaiden että asiakkaiden toimesta. 

Lue lisää


Kalastusoppaat suosittelevat näitä