Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!


Mistä meritaimenet löytyvät mereltä?


Meritaimenen syyssesonki on kuumimmillaan lokakuussa ja sesonki jatkuu aina jäiden tuloon asti. Kelin suosiessa lähdettiin kokeilemaan, mistä ja millä tekniikoilla meritaimen löydetään. Useamman päivän jatkuneen tuulen tyynnyttyä päätettiin lähteä kokeilemaan meritaimenen kalastusta ulkomerellä. Meritaimenen kalastus vaatii usein pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä. Merelle on tehty useita reissuja ilman saalista, mutta silloin kun Ahti päättää palkita kalastajan, velat muuttuu saataviksi ja murheet unohtuu! Kuka tahansa voi kokea näitä elämyksiä ja tuntea meritaimenen voiman siiman päässä. Meritaimenia on koko rannikon matkalla ja vesien viiletessä meritaimen hakeutuu lähemmäs mannerta. Rannalta kalastaessa on hyvä olla keskenään hyvin toimiva virvelisetti ja vieheet, jotka lentävät pitkälle. Ei siihen aina venettä tarvita. Meritaimenen kalastukseen tarvitaan kalastuksenhoitomaksu. Alle 18 sekä yli 65 vuotiaat eivät tarvitse lupaa. Kireitä siimoja ja hyvää syksyä kaikille!


Vinkin tuotteet

Lisää vinkin tuotteet koriin!

Eumer Fishing
 • Harrin lempiväri meritaimenelle merellä


Eumer Fishing
 • Tämä väritys on antanut suurimmat taimenet keväällä!


Eumer Fishing
 • Keskimäärin eniten taimenia ympäri kauden
 • Älytön peli myös hauelle!


Eumer Fishing
 • Pökertynyttä pikkukalaa imitoiva uinti ja väritys kelpaa petokaloille vesistöstä riippumatta


Eumer Fishing
 • kumihavas
 • teleskooppivarsi
 • haaviosa P 58 x L 50 x S 54 cm

-39%

Eumer Fishing
 • Voimakas vapa taimenen kalastukseen merellä ja joella
 • Sopii loistavasti myös kuhan rantakalastukseen


Eumer Fishing
 • kumihavas
 • haaviosan koko P58 x L48 x S80 cm

Tsekkaa tuoreimmat tuotoksemme

Eräs keino saada ihmiset liikkeelle on neuvoa ja opastaa, tehdä kalastuksen oppimisesta ja välineiden hankinnasta helpompaa. Tätä varten meillä on tehty rutkasti töitä myös Some-kanavilla. Sen lisäksi, että tällä sivustolla on vinkkivideoita, niin löydät aivan älyttömästi meidän videoitamme YouTubesta ja myös muilta some-kanavilta. Laitahan ne siis seurantaan ja nappaa sieltä parhaat vinkit ja neuvot itsellesi.

Tästä osiosta löydät aina meidän tuoreimmat tuotokset. Tavoitehan kuitenkin oli ylös, ulos ja luonnosta nauttimaan, joten muistathan tehdä sitäkin kaiken sometuksen keskellä!Eumerin tuotteet on suunniteltu helpottamaan arkea

"Kalastuksen pitää olla helppoa ja kivaa!" Me halutaan, että ihmiset innostuis entistä enemmän liikkumaan luonnossa ja raittiissa ilmassa. Kalastus on yksi mainioimmista ulkoilmaharrastuksista, tai meidän mielestä se ainakin on. Koska meidän tavoite tosiaan on saada kaikki ylös, ulos ja nauttimaan luonnosta, niin me myös teemme kaikkemme sen eteen, että tavoitteemme täyttyisi.

Eumeria ei perustettu vahingossa veden ääreen. Olishan se nyt jokseenkin hölmöä perustaa kalastusalan firma jonnekin metsän keskelle tai ihmeellistä luontoa mainostava firma keskelle kaupungin hälinää. Lisäksi tämä sijainti on tärkeä myös meidän tuotetestauksen kannalta. Kaikki Eumerin tuotteet testataan useampaan kertaan jo suunnitteluvaiheessa ja vesihän on aika oleellinen osatekijä kalastustuotteiden testauksessa. Aivan kaikki meidän tuotteistamme on siis kalastusoppaidemme testaamia. Näitä testauksia suoritetaan Merikarvian lisäksi ympäri Suomen eri olosuhteissa sekä myös muiden maiden kalavesissä. Koska me käytetään omia tuotteita myös asiakaskeikoilla, niin todellisia testaustunteja tuotteille kertyy vähintään tuhansia, ehkä jopa kymmeniätuhansia sekä oppaiden että asiakkaiden toimesta. 

Lue lisää


Kalastusoppaat suosittelevat näitä