Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!


Mistä hauet löytyvät?


Hauenkalastus on yksi jännitävimmistä kalastusmuodoista. Haukea esiintyy lähes kaikissa Suomen vesistöistä ja siiman päähän saattaa tarttua joskus isompikin vonkale. Helppoa hauenkalastus ei aina ole, mutta kun olosuhteet, kalapaikka ja syöntipiikki osuvat kohdalleen tiedossa voi olla mahtava ja saalisrikas kalastushetki.????????

Meiltä usein kysytään, mistä hauet löytyvät? Halusimme tehdä sinulle videon, jossa näytämme erilaisia paikkoja, mistä haukia kannattaa etsiä syksyllä. Vedet viilenevät ja hauet alkavat syömään ahnaasti pikkukaloja ja lihottamaan itseään talvea varten. Ensin pitää selvittää missä lahna-, särki- ja pikkukalaparvet luuraavat, koska niiden lähistöllä viihtyvät myös petokalat. Yleisimpiä hauen olinpaikkoja syksyllä ovat matalat lahdensuut, matalien lahtien keskustoissa olevat montut, heinikot, kivikot ja saarten reunat sekä virtapaikkojen läheisyydessä olevat tasanteet ja ruohikot.

Kireitä siimoja tuleville hauenkalastusretkillesi!


Vinkin tuotteet

Lisää vinkin tuotteet koriin!
Tsekkaa tuoreimmat tuotoksemme

Eräs keino saada ihmiset liikkeelle on neuvoa ja opastaa, tehdä kalastuksen oppimisesta ja välineiden hankinnasta helpompaa. Tätä varten meillä on tehty rutkasti töitä myös Some-kanavilla. Sen lisäksi, että tällä sivustolla on vinkkivideoita, niin löydät aivan älyttömästi meidän videoitamme YouTubesta ja myös muilta some-kanavilta. Laitahan ne siis seurantaan ja nappaa sieltä parhaat vinkit ja neuvot itsellesi.

Tästä osiosta löydät aina meidän tuoreimmat tuotokset. Tavoitehan kuitenkin oli ylös, ulos ja luonnosta nauttimaan, joten muistathan tehdä sitäkin kaiken sometuksen keskellä!Eumerin tuotteet on suunniteltu helpottamaan arkea

"Kalastuksen pitää olla helppoa ja kivaa!" Me halutaan, että ihmiset innostuis entistä enemmän liikkumaan luonnossa ja raittiissa ilmassa. Kalastus on yksi mainioimmista ulkoilmaharrastuksista, tai meidän mielestä se ainakin on. Koska meidän tavoite tosiaan on saada kaikki ylös, ulos ja nauttimaan luonnosta, niin me myös teemme kaikkemme sen eteen, että tavoitteemme täyttyisi.

Eumeria ei perustettu vahingossa veden ääreen. Olishan se nyt jokseenkin hölmöä perustaa kalastusalan firma jonnekin metsän keskelle tai ihmeellistä luontoa mainostava firma keskelle kaupungin hälinää. Lisäksi tämä sijainti on tärkeä myös meidän tuotetestauksen kannalta. Kaikki Eumerin tuotteet testataan useampaan kertaan jo suunnitteluvaiheessa ja vesihän on aika oleellinen osatekijä kalastustuotteiden testauksessa. Aivan kaikki meidän tuotteistamme on siis kalastusoppaidemme testaamia. Näitä testauksia suoritetaan Merikarvian lisäksi ympäri Suomen eri olosuhteissa sekä myös muiden maiden kalavesissä. Koska me käytetään omia tuotteita myös asiakaskeikoilla, niin todellisia testaustunteja tuotteille kertyy vähintään tuhansia, ehkä jopa kymmeniätuhansia sekä oppaiden että asiakkaiden toimesta. 

Lue lisää


Kalastusoppaat suosittelevat näitä