Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!


Ahvenen pilkintää Puruvedellä kirkkaista vesistä


Ota videolta vinkit talteen, Puruveden pilkkitekniikoista ahvenille! Kahden päivän pilkkireissu kuuluisalle Puruvedelle on nyt tehty. Paljon juttuja oltiin kuultu tästä kirkasvetisestä isosta järvialueesta ja sen isoista kaloista. Pakkasimme pilkkitavarat kyytiin ja lähdimme ajamaan kohti Ruokkeen Lomakylää Puruveden rannalle, mistä seurueemme vuokrasi saunallisen mökin reissun ajaksi. 600km ajomatkan jälkeen majoittauduimme, söimme iltapalan, teimme toimintasuunnitelman ensimmäiselle pilkkipäivälle ja lyhyiden yöunien jälkeen suuntasimme moottorikelkoilla kohti selkävesiä. Siitä se jännyys sitten alkoikin…???? Katso oheiselta videolta tarkemmin. Alapuolelta löydät toimivat ottipelit Puruvedelle!


Vinkin tuotteet

Lisää vinkin tuotteet koriin!

Eumer Fishing
  • Tämä vain pitää hankkia!
  • Pelti - värisuoran ympärille kasattu tuotepaketti


Eumer Fishing
  • Paikka kaikuluotaimelle, 12 pilkkisetille ja työkaluille
  • Kaikki tarvikkeet käsien ulottuvilla
  • Tavarat pysyy järjestyksessä
  • Kevyt ja kestävä

Tsekkaa tuoreimmat tuotoksemme

Eräs keino saada ihmiset liikkeelle on neuvoa ja opastaa, tehdä kalastuksen oppimisesta ja välineiden hankinnasta helpompaa. Tätä varten meillä on tehty rutkasti töitä myös Some-kanavilla. Sen lisäksi, että tällä sivustolla on vinkkivideoita, niin löydät aivan älyttömästi meidän videoitamme YouTubesta ja myös muilta some-kanavilta. Laitahan ne siis seurantaan ja nappaa sieltä parhaat vinkit ja neuvot itsellesi.

Tästä osiosta löydät aina meidän tuoreimmat tuotokset. Tavoitehan kuitenkin oli ylös, ulos ja luonnosta nauttimaan, joten muistathan tehdä sitäkin kaiken sometuksen keskellä!Eumerin tuotteet on suunniteltu helpottamaan arkea

"Kalastuksen pitää olla helppoa ja kivaa!" Me halutaan, että ihmiset innostuis entistä enemmän liikkumaan luonnossa ja raittiissa ilmassa. Kalastus on yksi mainioimmista ulkoilmaharrastuksista, tai meidän mielestä se ainakin on. Koska meidän tavoite tosiaan on saada kaikki ylös, ulos ja nauttimaan luonnosta, niin me myös teemme kaikkemme sen eteen, että tavoitteemme täyttyisi.

Eumeria ei perustettu vahingossa veden ääreen. Olishan se nyt jokseenkin hölmöä perustaa kalastusalan firma jonnekin metsän keskelle tai ihmeellistä luontoa mainostava firma keskelle kaupungin hälinää. Lisäksi tämä sijainti on tärkeä myös meidän tuotetestauksen kannalta. Kaikki Eumerin tuotteet testataan useampaan kertaan jo suunnitteluvaiheessa ja vesihän on aika oleellinen osatekijä kalastustuotteiden testauksessa. Aivan kaikki meidän tuotteistamme on siis kalastusoppaidemme testaamia. Näitä testauksia suoritetaan Merikarvian lisäksi ympäri Suomen eri olosuhteissa sekä myös muiden maiden kalavesissä. Koska me käytetään omia tuotteita myös asiakaskeikoilla, niin todellisia testaustunteja tuotteille kertyy vähintään tuhansia, ehkä jopa kymmeniätuhansia sekä oppaiden että asiakkaiden toimesta. 

Lue lisää


Kalastusoppaat suosittelevat näitä