Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Vinkit perhokalastukseen

Vinkit perhokalastukseen

Vaikkakin perhokalastus on hyvin perinteinen ja ikivanha kalastusmuoto, niin välineet eivät ole ikivanhoja vaan kehittyvät jatkuvasti. Täältä löytyy vinkit niin välineiden kuin kalastuspaikkojen ja -tekniikoidenkin suhteen.



Perhosetin kasaus ja kalastuskuntoon laitto

Tässä jaksossa esittelemme Eumerin uuden Tosi Iisi -perhokalastussetin sekä näytämme käytännössä, kuinka perhosetti laitetaan oikeaoppisesti ja helposti heittokuntoon ennen kalastuksen aloitt... Lue lisää ja katso tuotteet!

Vinkit perhonheittoon

Perhonheitto on mukavaa ja helppoa, jonka jokainen oppii nopeasti, kun käytössä ovat oikeat välineet ja heittotekniikat. Onnistuneen heiton avain on tasapainoinen ja helppoheittoinen Scandi -perho... Lue lisää ja katso tuotteet!

Perhon uitto ja kalastustekniikat

Videolla näytetään kuinka perhoa uitetaan oikein ja kalastavimmat tekniikat. Lue lisää ja katso tuotteet!

Perhovinkit ja perhokalastajan tärkeimmät välineet

Mitä kaikkea tarvitaan, kun lähdetään perhokalastamaan? Millainen perho on paras? Katso videolta perhokalastajan tärkeimpien välineiden ja tarvikkeiden esittelyt. Perhokalastus kuuluu kaikille ... Lue lisää ja katso tuotteet!

Hauen perhokalastus

Hauen perhokalastus on hieno harrastus ja pian hauenkalastuksen kulta-aika eli syyssesonki alkaa. Hauen perhokalastus on nostanut suosiotaan jo useamman vuoden ajan, eikä ihme. Hauki osaa olla siiman... Lue lisää ja katso tuotteet!

Ensimmäinen kirjolohi perhovälinein

Perhokalastus virtaavassa vedessä on yksi jaloimmista kalastusmuodoista. Perhokalastus on mukavaa ja helppoa, kun aluksi viitsit käyttää hieman aikaa opiskeluun ja harjoitteluun. Katsomalla tämä... Lue lisää ja katso tuotteet!

Perhokauden aloitus Merikarvianjoella

Mistä kirjolohet löytyvät keväällä ja miten saat ne nappaamaan? Harri opastaa sinulle varmat vinkit onnistuneeseen kalareissuun. Kevät on tullut, aurinko paistaa ja joki virtaa. Hyönteiset p... Lue lisää ja katso tuotteet!