Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Kalankäsittely ja ruokareseptit

Kalankäsittely ja ruokareseptit

Iso osa kalastamista on monella myös saaliin jatkojalostus. Mikäpä voisi olla maukkaampaa kuin itse pyydystämästäsi kalasta valmistettu ateria?! Tästä osiosta löydät vinkkejä kalan käsittelyyn ja myös muutamia herkullisia ruoanlaitto-ohjeita. Bon appétit!



Kuhan fileointi ruodottomaksi

Tällä videolla saat vinkkejä kuhan fileointiin. Lopuksi kuhat paistetaan ja tehdään herkullinen kuhakastike. Kastikkeen kylkeen voi keittää perunat tai valmistaa salaatin. Oikeaa tapaa kalan va... Lue lisää ja katso tuotteet!

Ahvenresepti

Paistettuja ahvenia, voissa haudutettua perunaa, Vihannessalaattia ja nopea kastike sipulista ja ruskistetusta voista. Neljälle henkilölle Voissa haudutetut perunat: -800g Keitettyjä, kiinte... Lue lisää ja katso tuotteet!

Kuharesepti

Kuhaa, Paahdettuja juureksia, Paistettuja vihanneksia ja nopea majoneesi appelsiinista ja fenkolin siemenistä (Reseptissä aikakoodit kuhan valmistustapoihin) Paahdetut juurekset: - 250g Palst... Lue lisää ja katso tuotteet!

Haukiresepti

Voissa paistettua Haukea, Perunapyrettä, Paahdettuja sieniä ja vihanneksia sekä hauen ruodoista haudutettua kalakermaa Neljälle Perunapyre: -600g Perunaa -200g Kuohukerma -100g voita -Su... Lue lisää ja katso tuotteet!