Toimitusaika: 2 - 5 päivää

Toimituskulut alk. 6,90 €

alkaen 14,90 € ALV 24%

JAA TUOTE:

Tuotetiedot:

Koko avovesikauden haukiviehe keväästä syksyyn! Spintube Helix on herkästi pyörivällä lipalla varustettu haukiviehe. Vieheessä on kokoa, näköä, välkettä ja värinää, joka aktivoi laiskemmankin hauen syöntihalut. Lippauistin on varustettu isolla ja terävällä yksihaarakoukulla, joka mahdollistaa kalastuksen ruohikossa ja lumpeikossa tehokkaasti. Veden lämpötilan ollessa keväällä ja syksyllä alle kymmenen astetta kelaa haukilippaa hitaasti. Vesien lämpötilan noustessa nopea kelaus saa hauen raivoisaan iskuun. Painavaa viehettä suositellaan heitettävän ja käytettävän järeämmän vapakaluston kanssa, joissa viehesuositus on vähintään 50 g. Jos heität Helixiä kevyemmällä vapakalustolla, muista heittää sitä kevyesti saattaen ilman riuhtomista.

Valitse vaihtoehdoista ja lisää ostoskoriin alta:

173831 - Spintube Helix XL 68 g musta/hopea
14,90€

Yli 20
Musta/hopea on tehokas väriyhdistelmä hauenkalastukseen koko avovesikauden. Hauki syö mielellään hopeakylkisiä särkikaloja, joten jos yksi väri pitää valita, se on tämä.

173841 - Spintube Helix XL 68 g oranssi/kulta
14,90€

Yli 20
Aurinkokelin yllättäjä. Välillä hauki tarvitsee värikästä viehettä ärsyyntyäkseen. Tätä kannattaa kokeilla, jos muut värit eivät tuo tapahtumia.

173851 - Spintube Helix XL 68 g oranssi/kelta/vihreä
14,90€

Yli 20
Oranssilla ärsy-lipalla varustettu vihertävä lippauistin toimii kaikissa vesistöissä hauelle ympäri Suomen.