Toimitusaika: 2 - 5 päivää

Toimituskulut alk. 6,90 €

Yli 20

39,00 € Hinta sis. alv 24 %


JAA TUOTE:

Tuotetiedot:

JASU -pilkkivapateline helpottaa kalastusvälineiden kuljetusta ja säilytystä niin pilkillä kuin kesäkalastuksessakin veneessä.

Tuote on 100% suomalainen, Merikarvialla meriveden kestävästä alumiinista valmistettu, ja pystyt asettamaan siihen jopa kuusi pilkkivapaa! Teline kiinnitetään pilkkipulkkaan vaivattomasti asettamalla se pulkan laitaan kiinni,veneeseen kiinnittäessä se voidaan laittaa esimerkiksi kaiteeseen. Kiinnityksessä et tarvitse työkaluja tai ruuveja, joten se on yhtä nopeasti irrotettavissa kuin kiinnitettävissä.

Pilkkivapateline on myös helppo tapa järjestellä välineet kotiin ilman, että ne lojuvat lattialla (<-Tätä lausetta saa vapaasti lainata, jos tuotteen hankinnasta tulee kumppanin kanssa eripuraa). Pilkkivälineet ovat aina valmiina seuraavaa reissua varten!

Korkeus: 44cm, leveys 35cm, reunuksen/kaiteen alla oltava syvyys vähintään 20cm, alareikien halkaisija 3cm, yläosan vapakiinnityksessä on joustavaa materiaalia, voidaan kiinnittää max. 4cm leveään kaiteeseen/reunukseen.


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös:

19
112880
19
128940
19
150510