Eumer Finland Oy

Eumer Finland Oy on johtavia kalastustoimijoita Suomessa. Eumer valmistaa ja kehittää kalastustarvikkeita kalastuksen eri osa-alueille. Eumer tunnetaan innovatiivisena yrityksenä ja siitä kertoo mm. Eumerin Spintube –heittoperhojen kansainvälinen menestys. Kolmena viime vuonna Eumerin SpinTube -heittoperho on voittanut tuote-innovatiivi -kilpailussa kulta ja hopeamitalin Euroopan suurimmilla ammattilaismessuilla. Oman tuotannon lisäksi Eumer maahantuo ja myy kansainvälisesti tunnettuja kalastusbrändejä, kuten Airflo, Mikado, Fulling Mill ja Deeper. Yrityksen asiakkaat ovat kotimaisia ja kansainvälisiä kalastusalan toimijoita ja tukkureita, joita palvellaan päätoimipisteestä Merikarvialta Satakunnasta. Eumer vie tuotteitaan yli 20 maahan. Tuotteiden lisäksi Eumer järjestää suosittuja kalastusmatkailupalveluja ja opastettuja kalastuskursseja kalaisan Merikarvianjoen päälle rakennetussa Eumer Fishing Centerissä.

Eumer SpinTube -heittoperhot ovat Suomessa suunniteltuja ja käsityönä tehtyjä vieheitä hauen, ahvenen, kuhan, kirjolohen ja taimenen vapakalastukseen. Kyseisellä viehetyypillä kalastetaan yksinkertaisesti tavallisella virvelillä heittäen, eikä varsinaisilla perhokalastuksen erikoisvälineillä.

Best new terminal tackle award 2013


Perhokalastus

Perhokalastus

Eumer Fishing Center

 

Eumer Fishing Center sijaitsee Merikarvian keskustassa, Merikarvianjoen rannalla. Kalastuskeskuksessa järjestetään kalastusmatkailupalveluja ja opastettuja kalastuskursseja yrityksille ja ryhmille. Yrityksille on tarjolla viihtyisät puitteet koulutus-, seminaari-, asiakastapahtumalle tai henkilökunnan virkistyspäivälle. Tarjoamme opastettuja joki- ja merikalastusretkiä sisältäen välineet ja eväät. Saatavilla on myös kalastusoppaan palvelut joelle ja merelle.

 

Tervetuloa viihtymään!

 

Tarkemmat tiedot sekä yhteystiedot: Kalastusmatkailu

_DCS7729__Liutalaeumer_photoshoot-1_DSC1700ryhmae38