Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Vinkit välineiden ostamiseen

Vinkit välineiden ostamiseen

Videoissa kerromme, miten valitset sinulle sopivimmat välineet ja säästät rahaa.



Välineet pilkkireissulle

Muistilista pilkkireissun varusteista: Homma alkuun versio: Eväät ja lämmintä juomaa - Lämpimät vaatteet (Alusasu, villapaita/thermotakki, villahousut/verkkarit, vedenpitävä kuori-asu/haalari... Lue lisää ja katso tuotteet!

Jigipään valinta

Videolla esitellään erilaiset jigipäät, eri materiaalit ja jigipäiden erilaiset käyttökohteet. Videolla myös kerrotaan kuinka valitset oikean koukkukoon jigiin. Ota vinkit talteen ja helpota e... Lue lisää ja katso tuotteet!

Jigimallin valinta

Videolla esitellään eri jigimallien uintia ja käyttäytymistä veden alla. Videon jigejä uitettiin 5g painoisella jigipäällä noin 2 metrin syvyydessä. Jokainen jigimalli on suunniteltu tietyn... Lue lisää ja katso tuotteet!

Virvelisetin osto-opas

Anna meidän auttaa! Kalastustyylejä ja pyydettäviä kaloja on paljon, joten myös virvelisettejä on useaa eri sorttia. Setin valinnan ei kuitenkaan tarvitse olla hankalaa ja tämän videon vinkkie... Lue lisää ja katso tuotteet!

Pilkkisetin valinta

Haluamme helpottaa elämistäsi ja säästää sinun aikaasi pilkkivesille! Pilkkisetti valitaan pilkin koon/painon ja pyydettävän kalalajin koon mukaan. Jos pyydät arkoja ahvenia, särkikaloja ja... Lue lisää ja katso tuotteet!

Kalastusvälineet ensimmäiselle kalastusreissulle

Tällä videolla käydään läpi, mitä välineitä tarvitset ensimmäiselle kalastusreissulle.  Lue lisää ja katso tuotteet!

Siiman osto-opas

Videolla esitellään erilaiset kalastussiimat sekä kalastusoppaiden käyttämät helpot, mutta pitävät solmut. Videon lopussa näytämme kuinka kuitusiima puolataan avokelalle, niin että se pysyy... Lue lisää ja katso tuotteet!

Perhokalastussetin osto-opas

Perhokalastus on mahtava harrastus, mutta alussa monelle saattaa tuottaa vaikeuksia löytää oikea perhokalastussetti harrastuksen aloittamiseen. Miten perhosetti pitää valita oikein? Minkälainen ... Lue lisää ja katso tuotteet!

Virvelisetin keväthuolto ja kuitusiiman vaihto

Valmistaudu uuteen avovesikauteen kalastusvälineiden keväthuollolla ja siiman vaihdolla! 15 minuutin työllä säästät aikaa ja rahaa! Videolla lisäksi esittelyssä uusi kippihaavi ja vinkit maai... Lue lisää ja katso tuotteet!