Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Vinkit kuhankalastukseen

Vinkit kuhankalastukseen

Kuhankalastukseen käytettäviä välineitä ja tekniikoita lienee vähintään yhtä paljon kuin kuhavitsejä. Mutta kuten on vitsienkin kanssa, niin ihan kaikki eivät toimi yhtä hyvin. Tsekkaa täältä vinkit tekniikoista, välineistä ja ota parhaat käyttöön. Ja muista, kalastusreissu on onnistunut, kuha syö!



Värinvaihto kannattaa - Älytön kuhapäivä

Muista vaihtaa pilkin väriä ja kokoa aktiivisesti pilkkipäivän aikana! Sää alkoi aamulla muuttumaan tuuliseksi ja lauhtui. Järvi oli oli saanut sumuverhon ylleen. Lähdimme etsimään kuhia uus... Lue lisää ja katso tuotteet!

Vinkit kuhan pilkintään Itä-Suomessa

Videon vinkeillä onnistut pilkkimään kuhaa Itä-Suomessa. Kuhan pilkintä on monille uusi harrastus. Vieläkin suurin osa suomalaisista uskoo, että kuhaa saa pyydettyä talvella vain verkoilla. Ku... Lue lisää ja katso tuotteet!

Kaikki kuhan jigikalastuksesta

Tässä tietopaketti kaikille aloitteleville ja myös kokeneillekin kalastajille. Kuhan jigikalastus on mahtava laji ja tällä videolla käydään läpi kaikki mitä olet halunnut tietää kuhan jiga... Lue lisää ja katso tuotteet!

Erilaiset tekniikat ja välineet kuhankalastukseen

Tällä kertaa kalastetaan kuhaa järvellä ja tutustutaan uuteen pikajigipäähän, pikajigikoukkuun ja muihin jigikalastusvälineeisiin. Videolla opetamme myös "laiskan miehen" Dropshot -perukkeen ... Lue lisää ja katso tuotteet!

5 vinkkiä parempaan kuhasaaliiseen

Tällä videolla käydään läpi vinkkejä, jotka auttavat sinua parantamaan kuhasaalistasi tulevilla reissuilla. Vinkki 1 Oikeat vieheet kuhankalastukseen. Jigit, lusikkauistimet ja pystypilkit toim... Lue lisää ja katso tuotteet!